Permisul de muncă

Românii sub spectrul noii securități a Guvernului PSD. Românii vor fi urmăriți și fugăriți prin întreaga Europă. Nicio țară din Europa nu a îndrăznit să scornească așa ceva împotriva cetățenilor lor.

Partidul ADER își exprimă dezaprobarea profundă față de propunerea aberantă a lui Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor Publice din Guvernul PSD, de a limita dreptul la muncă al cetățenilor români care lucrează în străinătate. Nu este suficient că actuala guvernare nu este în măsură să asigure condiții minimale de subzistență pentru cetățenii României, care au fost nevoiți să părăsească țara pentru a-și asigura traiul, dar acum, Guvernul României s-a dezlănțuit împotriva lor impunându-le să-și părăsească locurile de muncă de acolo unde trăiesc temporar și mai mult, vor să-i transforme în nomazii Europei.

Eugen Teodorovici vrea ca UE să introducă un singur permis de muncă pentru toți cei care lucrează în străinătate: ”Maxim 5 ani și, la revedere, să te duci în altă țară”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că le-a propus omologilor săi europeni introducerea unui singur permis de muncă pentru toți europenii care lucrează în străinătate „Poate e mai restrictivă sau de altă natură această măsură, dar asta este.

Domnule Teodorovici,  permisul de muncă este același ca timp în toate statele.

Nu mai ai voie, spune ministrul PSD, ca după primul permis, să-ți reînnoiești dreptul de muncă, ca să fii obligat să migrezi în Europa. Teodorovici declară că dacă ajunge în Germania și tot primește drept de muncă, deci nu o să se întoarcă în veci în Croația, România de unde a plecat. Maxim 5 ani și, la revedere, să te duci în altă țară să îți cauți loc de muncă’, a explicat Eugen Teodorovici.
Considerăm absolut iresponsabile aceste declarații și propunem de urgență asumarea lor de către Guvernul României cu măsurile de onoare ce se impun.

Biroul de presă ADER

No Comments

Post A Comment