Candidatul Partidului ADER la primăria comunei Mihai Bravu

În data de 15 decembrie 2018, reprezentanți ai Biroului Executiv Național ADER conduși de Neculai Onțanu, Președintele Partidului, au participat la Conferința Organizației Partidului ADER din Comuna Mihai Bravu, Județul Giurgiu.
Alexandru Preda, președintele Organizației ADER al Comunei Mihai Bravu a expus la primul punct de pe ordinea de zi a Conferinței, situația economică, socială și politică a localității.
– Dintr-o localitate cu cca 3000 de locuitori, cu un trecut economic și social important, Mihai Bravu a ajuns în prezent o biată comună a cărei locuitori nu au apă curentă și canalizare în locuințe se încălzesc cu lemne, și asta la o aruncătură de băț de București, capitala țării.
– Cei mai mulți locuitori ai comunei au locul de muncă la firme în București.
– Localitatea nu are nici un profit de pe urma activității forței active a județului.
– Autoritățile nu au făcut nimic în cei 28 de ani de așa zisa democrație și nu au nicio viziune de viitor pentru dezvoltare.
Organizația Comunei Mihai Bravu din Județul Giurgiu a Partidului ADER propune, în vederea dezvoltării localității și ridicării nivelului de trai al locuitorilor, următoarele proiecte importante:
1. Măsuri pentru eficientizarea agriculturii;
2. Inițierea unor proiecte locale care să asigure finanțarea bugetului județean și resursele necesare pentru dezvoltare.
3. Specialistii Partidului ADER vor pregăti un set de proiecte, în primul rând pentru începerea imediat după alegeri, a lucrărilor de infrastructură, apa, canalizare, gaze și drumuri. Aceste lucruri sunt absolut necesare, în primul rând pentru locuitorii comunei și în același timp pentru că în această zonă va fi amplasat curând un important ansamblu ce ține de securitatea națională a României.
La Conferința Organizației Partidului ADER Mihai Bravu, alături de Neculai Onțanu, Președintele Partidului au participat, Marius Cosmescu, Secretarul General, vicepreședinții din cadrul Biroului Executiv Național, Gl. bg. (r) Vasile Ciornei, Gl. bg. (r) Constantin Răileanu, Prof. univ. dr. Gheorghe Onțanu, Mariana Georgescu, și Dragoș Zlătoianu, George Costache, Președintele Filialei Giurgiu a Partidului ADER, Gigi Petroiu, Președintele Filialei ADER Sector 5 București și Florin Tătaru, Președintele Filialei Vrancea a Partidului ADER .
Următorul punct pe Ordinea de zi a fost alegerea structurilor de conducere la nivelul Organizației Comunei Mihai Bravu.
În luările de cuvânt, noii aleși în structurile de conducere ale Organizației locale au arătat că sunt hotărâți să se implice cu toată determinarea în viitorul localității lor, iar invitații din cadrul Biroului Executiv și-au arătat disponibilitatea de a susține acțiunile și activitățile noii Organizații a Partidului ADER din Comuna Mihai Bravu, Județul Giurgiu. Domnul Preda Alexandru, un om tânăr și un bun manager, a fost ales președinte al Organizației și desemnat candidatul Partidului ADER la funcția de Primar al localității Mihai Bravu. Felicitări!

Biroul de presă ADER

No Comments

Post A Comment