Partidului ADER în straie de sărbătoare

În cadrul Programului de manifestări „România la 100 de ani” sâmbătă, 15 decembrie a.c. membrii Partidului ADER au organizat evenimentul „ROMÂNUL TRADIȚIONAL”.
Organizația de femei a partidului ADER condusă de Doamna Președinte prof. Eleonora Toma, a avut onoarea și plăcerea să primească musafiri din Bucovina, Moldova și Dobrogea, din Oltenia, Muntenia și din Ardeal, reprezentați ai filialelor Partidului ADER.
De-a lungul celor trei ore, sub privirea caldă a lui Moș Crăciun, de la mic la mare s-au întrecut în prezentarea frumoaselor tradiții românești. Muzica și portul specific românilor din toate colțurile țării, completate cu gastronomia diversă și foarte gustoasă, venite din Suceava și Constanța, din Giurgiu și Mehedinți din Vrancea și Brașov din Argeș și din Piatra Neamț au fost puse în valoare de reprezentantele femeilor ADER.
Micuțele dansatoare ale școlii de dans ROYAL și-au etalat talentul și Moș Crăciun le-a răsplătit cu multă generozitate.
Festivalul ADER al obiceiurilor și tradițiilor românești a fost supravegheat atent de douăzeci de manechine gătite în vechi costume populare românești de o valoare inestimabilă, ce aparțin unui colecționar particular.
Nu a lipsit nici trompeta tânărului Silviu Talpalariu din Bucovina care a prezentat un colaj de melodii patriotice românești și bucovinene și a acompaniat pe micuțul David Prisăcaru.
Și toate acestea au fost în consonanță cu ninsoarea care a întregit atmosfera sărbătorilor tradiționale ale românilor.

Biroul de presă ADER

No Comments

Post A Comment