Întâlnirea conducerii Organizației județene a Partidului ADER, la Giurgiu

Nu suntem adăpostul traseiștilor și „elefanților”. Albă ca zăpada și “elefanții politici”.

Giurgiu, 05.02.2019. Întâlnirea conducerii Organizației județene a Partidului ADER.
A fost evaluat stadiul pregătirii și implicarea conducerii județene ADER Giurgiu pentru dezvoltarea organizației și pregătirea pentru alegerile europarlamentare. Prezent la întâlnire, Presedintele Neculai Onțanu a arătat că partidul ADER nu este adăpost pentru traseiști și „elefanții politici” care nu-și mai găsesc locul în partidele lor. Neculai Onțanu a arătat că, deși a primit recent mai multe oferte, le-a spus „pas”. Partidul ADER are oamenii lui, specialiști recunoscuți, care s-au implicat în construcția noului partid și este timpul lor să-și demonstreze implicarea și competența.
Neculai Onțanu a prezentat situația actuală a politicului în România și anume că, pe așa zisa parte stângă a politicii sunt două partide la guvernare care din păcate fac jocul marelui capital și nu au nimic comun cu politicile sociale, ducând la sărăcirea populației și înstrăinarea resurselor țării. Pe partea dreaptă a eșicherului politic este PNL care se află într-o cădere liberă datorită incompetenței conducerii și au aparut partide noi scecurist-comunistoide care fac pe „albă ca zăpada”. Liderii lor au condus România spre cădere și acum încearcă, printr-un exercițiu disperat, să mai amăgească din nou populația. Mai sunt si ceva partide compromise istoric prin participările lor la guvernări dezastruoase pentru România care încearcă un exercițiu de reanimare.
Partidul ADER se adresează populației României, cerandu-i să-i acorde încrederea necesară prin vot, astfel încât să îndepărteze partidele create pe criterii etnice, care-și șantajează colegii de guvernare cu cerințe care afectează unitatea și stabilitatea României.

No Comments

Post A Comment