Consiliul Național ADER

Nu capitula ! Nu te preda ! Șanse există. Chiar tu poți fi șansa României.

Liderii politici se învârt ca în Căluşei de la o televiziune la alta, mestecând aceleaşi fraze inepte, aceleaşi promisiuni mincinoase, rupţi de interesele României, dar foarte ataşaţi de propria lor prosperitate.
Ţara noastră a devenit teatrul de operaţii al unui război politic pentru funcţii şi onoruri, al unei uri care se propagă şi în societate, divizând-o şi otrăvind-o cu ştiri false şi false probleme.
Aliaţii de ieri, care se fotografiau îmbrăţişaţi, se înjură astăzi ca la uşa cortului, îşi descoperă abia astăzi defectele pe care ieri le celebrau ca pe nişte calităţi.
Cei care ieri se dușmăneau de moarte, fiecare având ca obiectiv să-l bage la pușcărie pe celălalt, vorbind cu multă patimă de cel mai prost guvern și de prim ministrul catastrofal, încearcă astăzi să clameze alianțe pentru alegerile prezidențiale. Bineînțeles, din ”dragoste de țară”. Totul ca să-şi ascundă eșecul sigur, iar la final, conform tradiției, să arunce vorbe grele asupra aliaților de conjunctură care nu au fost capabili să obțină rezultatul dorit. Ce fel de oameni sunt aceștia ?
Politrucii se află într-o continuă campanie electorală, demagogică şi costisitoare.
Guverne si foști prim miniștri care se laudă cu succesele guvernării lor de altădată, sunt cei care au adus țara în situația catastrofală de azi.
Poporului lehămețit de politică i se aruncă mesaje confuze, îi sunt întreţinute speranţe fără acoperire.
Adevăratele probleme ale României – economia, educaţia, sănătatea – sunt ocolite, astfel încât, fără un Proiect de Ţară, aflaţi în derivă pe marea zbuciumată a globalizării, să putem fi mai uşor înghiţiti de valuri.
Bătrânii sunt dispreţuiţi azvârlindu-li-se pensii de mizerie. Tinerii sunt prizonierii unui sistem de învăţământ care se reformează anual dar care este tot mai departe de secolul XXI. Românii în putere sunt obligaţi să-şi caute norocul aiurea.
Pe protagoniștii acestor diversiuni nici nu trebuie să-i numim căci îi recunoașteți. Pe acești patrioți de conjunctură îi vedeți aproape seară de seară la televizor. Ei sunt cei care au introdus, încercând să-i manipuleze pe oameni, vrajba, discordia și ura în societatea românească. Ei sunt cei care se afișează ca salvatori ai neamului, deși căderea continuă a României li se datorează în exclusivitate.
Românii și România au nevoie de politicieni onești, profesioniști, serioși și cu dragoste de țară. Unde găsim asemenea oameni ?
Chiar tu poți fi un asemenea om. România are mulți oameni buni. Ceea ce trebuie să faci este să nu capitulezi, să nu te predai. Trebuie să vii alături de noi și să ne implicăm împreună.
Noi, cei din Partidul ADER, dorim să trăim în țara noastră în armonie și fiecare să se bucure de respectul celuilalt. Dorim o țară în care să putem construi pentru copiii noștri.
ADER este o variantă care poate schimba viitorul. Cu profesionişti cinstiţi. Dacă ADERi și tu la această misiune, într-o echipă care-ți va fi ca o adevărată familie, vom lucra la binele ţării, aducând o viață mai bună și prosperitate pentru români și pentru România.

No Comments

Post A Comment