CE DORIM NOI PENTRU ROMANIA ?

Dorim înlăturarea politicilor care alimentează ura, dezbinarea și vrajba din societatea românească.

Avem exemple istorice care ne arată că, atunci când românii au fost uniți și au avut conducători luminați, au înfăptuit acte mărețe pentru ei și pentru Romania.

Cei de azi ? Nu va trece mult timp, și timpul trece foarte repede, și noi contemporanii lor nu ne vom mai aminti cu nimic despre ei. De pe acum ei aparțin unei istorii a eșecului.

Noi românii ne dorim să depășim stadiul de țară colonială în care actorii de ieri, dar mai ales cei de azi, se străduiesc să poziționeze România, la nivelul la care marii decidenți europeni să-și poată menține stăpânirea cvasitotală a pieței interne românești.

Ne dorim să scoatem România din izolarea față de marile și importantele probleme, schimbări și provocări pe care le are lumea contemporană.

Dorim politici de repartiție bazate pe dezvoltarea economică, eliminarea acțiunilor demagogice, populiste prin care se măresc nesemnificativ veniturile populației concomitent cu creșterea substanțială a prețurilor produselor consumului zilnic și al utilităților care practic anulează efectul pozitiv al unor astfel de măsuri.

Nu mai vrem guvernanți de ocazie. Vrem guvernanți cu garanții profesionale dovedite care să aibă o viziune de societate, să dea încredere și speranță oamenilor.

Noi dorim să acordăm românilor oferte bazate pe profesionalism și onestitate.

Dorim o Țară în care  micii producători români să nu mai fie falimentați pentru a face loc unor produse de proveniență îndoielnică ale marilor companii internaționale.

Dorim o Românie în care să putem vorbi despre Halloween, dar să vorbim în primul rând despre istoria românilor, despre Dragobete, despre hore și sârbe românești despre Eminescu și Creangă.

O Românie în care să vorbim despre credința creștină și despre familia tradițională.

Nu dorim să devenim o bază pentru imigranți. Nu vom accepta cote de imigranți pe teritoriul României. Cine i-a chemat să-i oprescă la ei.

Dorim o Românie în care resursele țării să fie sursa de venituri a românilor.

Nu ne dorim o Românie în care zilnic crește rata abandonului școlar, și analfabetismul.

Vrem o Românie în care avuția națională să aparțină românilor.

Dorim o Românie a românilor.

Suntem conștienți că nu ne va fi ușor, că vom avea destule obstacole de trecut, dar hotărârea noastră este definitivă și totală.

România are nevoie de o asemenea forță politică. Românii văd în fiecare zi dezbinarea, vrajba și discordia sădite cu perfidie între români. Scopul ? Nimic nou sub soare. Un popor dezbinat este o pradă ușoară în mâinile forțelor oculte. Noi vrem să facem o reîmpăcare istorică între români.  Noi dorim să introducem onestitatea, seriozitatea și respectul față de oameni.